Thuis Nieuws

bedrijfsnieuws over FRS-50 Wasmiddelpoeder Liquid Pod Capsule Maker Export naar de Europese Unie

Certificaat
CHINA Furis Group Co Ltd certificaten
CHINA Furis Group Co Ltd certificaten
Klantenoverzichten
Capsule vullende machine zeer aardig werken, houd ik van deze machine! ook, werkt het elektronische lopende goed van de capsule tellende machine, de andere verpakkingsmachine zoals de etikettering van machine ook zeer good.we heeft samengewerkt meer dan 4 jaar.

—— Muhammed Ali van de V.S.

De automatische de persmachine van de badbom en de automatische badbom krimpen verpakkingsmachine zijn fantastisch, zeer sparen onze arbeidskrachten kosten. Wij willen tot meer opdracht geven.

—— Koevoetwateren van de V.S.

De machine van de blaarverpakking en de machine van de tabletpers, bij het bingging stellen vlot niet, na het aanpassen in werking, nu goed lopen alle machines, satifiy wij hen.

—— Maico Polzella van Italië

De capsule het vullen de machine van de machine oppoetsende machine elektronische tellende etiketteringsmachine allen wordt zeer goed in werking gesteld, hebben wij hun machine in India drie jaar verdeeld. Dit bedrijf is een betrouwbare leverancier van de pharmamachine.

—— Dilip van India

Ik ben online Chatten Nu
Bedrijf Nieuws
FRS-50 Wasmiddelpoeder Liquid Pod Capsule Maker Export naar de Europese Unie
Laatste bedrijfsnieuws over FRS-50 Wasmiddelpoeder Liquid Pod Capsule Maker Export naar de Europese Unie

FRS-50 wasmachine combineert de nieuwste technologie met een hoge capaciteit en een goede prijs.Deze snelle productie bespaart niet alleen kostbare tijd, maar verhoogt ook uw winst.!

 

FRS-50 wasmiddel pod maken machine met nieuwe generatie technologie, gebruik water afdichting apparaat heeft perfect opgelost de vorige afdichting problemen.De bovenste en onderste films perfectMet deze technologie kunt u er zeker van zijn dat uw producten hun kwaliteit en werkzaamheid behouden, zelfs na langdurige opslag.

 

Eén van de opvallende kenmerken van onze FRS-50 wasmiddel capsule maken machine is het vermogen van de mal te veranderen.ervoor zorgen dat uw product onder uw concurrenten opvaltOnze machine is ook gemakkelijk te bedienen en vereist weinig onderhoud.

 

Onze onderneming Furis Group is een toonaangevende fabrikant van machines voor het maken van wasmiddelen.

 

Als u op zoek bent naar een machine voor het maken van wasmiddelen, is onze FRS-50 een uitstekende machine voor u.in combinatie met uitzonderlijke ondersteuning die uw zakelijke succes zal verzekerenKies voor de Furis FRS-50 wasmiddel poeder vloeibare pod maken machine.

 

Neem contact met ons op voor meer informatie en samenwerking!
De Commissie heeft de Commissie verzocht de volgende informatie te verstrekken:

Furis3@furisgroup.com

laatste bedrijfsnieuws over FRS-50 Wasmiddelpoeder Liquid Pod Capsule Maker Export naar de Europese Unie  0laatste bedrijfsnieuws over FRS-50 Wasmiddelpoeder Liquid Pod Capsule Maker Export naar de Europese Unie  1

Bartijd : 2023-10-31 17:26:59 >> Nieuwslijst
Contactgegevens
Furis Group Co Ltd

Contactpersoon: Mr. Harold Zhang

Tel.: 0086-13515779235

Fax: 86-577-65503053

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)